Sunday, 18 August 2019

Coming Back


Assalamualaikum & Selamat Sejahtera

2019
Ogos
September
Oktober
November
Disember

Ada lagi lebih kurang 4 bulan untuk melabuhkan tirai untuk tahun 2019. Adakah perjalanan kehidupan ini masih lagi panjang? Hanya DIA sahaja yang tahu sejauh mana kehidupan yang bakal kita lalui dan tugas kita, teruskan perjalanan hidup dengan bekalan untuk di akhirat nanti


Setelah sekian lama blog ini dipenuhi dengan sawang. Akhirnya bertukar imej juga. Aagittuu. Nampak tak kegigihan seorang Nadia. Berbekalkan sedikit skill, akhirnya terhasil header yang tak seberapa. Boleh la agaknya dengan skill yang ada ni. Nad edit guna PhotoPad je. Applikasi dia sedikit seperti Adobe Photoshop. Bagi yang baru berjinak nak edit gambar guna Adobe Photoshop, boleh guna kan Photo Pad ni. Sangat mudah dan ringkas. Tahu basic pun da cukup bagus. Alhamdulillah.

Ada cadangan tak rasanya untuk Nad kongsikan dekat dalam blog yang tak seberapa ni? In Shaa Allah, akan ada perkongsian selepas ini. Kita mula sikit-sikit dulu yea!

1 comment:

Qisstiera said...

Welcome back sis.. share aje ape pun nak share. Kita suka je baca. Nice lah header tu. Nanti nak try photo pad jugak